امروز صبح ی سیلی گرفته بود که از دم در دانشگاه تا دانشکده مورد نظر که رسیدم خیس شدم قشنگ ???? ساعت اول معرفت شناسی بود (#دلپیچه #تهوع)????کجا؟!طبقه چهارمِ دانشکده فنی مهندسی.سوال پیش میاد که آیا آسانسور نداره؟!.جواب پاسخ شما مثبتِ ولی از اونجایی که هفته پیش ۸ نفر داخلش گیر افتادن بنظرم در نظر بگیریم آسانسور نداره کمتر درد داره????  معرفت شناسی یک درس غیرقابلِ فهمیه که خدا میدونه ???? استادشم خانوم بود و نچسب ???? الحمدالله که لطف خدا شامل حال ما شد و جزوه داد و ما رو از شرِّ ۱۰۰ صفحه کتاب خوندن راحت کرد.ولی این چیزی از مزخرف بودنِ درسش کم نمیکنه???? برگشته میگه:درسه من!مثل ریاضیِ! (نگاه خودِ ریاضی به استاد:????) اگه سر جلسه نیای متوجه نمیشی!بعد من خطاب به بغل دستیم که حتی اسمشم نمیدونستم گفتم:والا ما الان اومدیمم هیچی نفهمیدیم!???? دیگه این تشبیهاتِ عجیب غریب چیه به کار میبری????.که بغل دستیِ مذکور در جواب  صندلیش و گاز میزد از شدت خنده!.خلاصه اینکه امروزم گذشت! :))) دیگه نه من حوصله دارم بقیه روز و تعریف کنم نه شما حوصله دارین که بخونین ???? پس همینجا پست و به پایان میرسونیم???? تا درودی دیگر!بدرود????

منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سهیل سنقر طراحی سایت اجناس فوق العاده دانلود فیلم واردات مواد شیمیایی-ارائه خدمات آزمایشگاهی ماه ناز - سایتی برای همه